Skrotpriser der er til at forstå

Det lyder måske latterligt, men hvad ville du helst vælge? At betale for at komme af med en gammel skrotbil eller få penge for den? – du vil sikkert som jeg vælge at få nogle penge for den. Det var derfor at jeg besluttede mig for at finde nogle gode skrotpriser inden jeg skippede den gamle bil.

Det skulle imidlertid vise sig at langt fra alle autoophuggere tilbyder penge for gamle biler som skal skrottes. Faktisk ringede jeg til 2 forskellige firmaer som begge forlangte penge for at hjælpe mig af med min bil. Jeg fik en masse historier om miljøhensyn, afgifter, spildolie og jeg ved ikke hvad. Men jeg lod det blive ved snakken og gik i stedet for en tur på nettet for at finde et firma som ville betale mig en skrotpræmie for min gamle bil.

Det betalte sig at søge på nettet – endelig en ordentlig skrotpris

Det tog heldigvis ikke mange minutter, så havde jeg fundet et firma med en hjemmeside som hed ”skrotdingamlebil.dk”. Det lød jo meget lovende, specielet fordi de reklamerede med at de rent faktisk betale penge for gamle biler til skrot. Så jeg gav dem et kald og vi talte sammen en 5-10 minutter, hvor jeg blev udspurgt omkring detaljerne for min gamle bil. Vi blev enige om at jeg skulle komme forbi næste dag og efter at de havde kigget på bilen, blev jeg tilbudt et bundt 100 kronesedler. Det var faktisk bedre end jeg havde regnet med. Det er bare helt vildt at der kan være så stor forskel på skrotpræmier. Men hvorfor skulle man snyde sig selv for penge? – Jeg er i hvert fald glad for at jeg brugte lidt ekstra tid på at lede efter et bedre alternativ for bilskrotning. Den tid jeg brugte har faktisk betydet at jeg endte med et fint lille plus på lommen. Nu skal jeg ud og finde mig en ny bil og nu har jeg endda penge til at købe mig en ny GPS. Det endte med at blive en rigtig god dag – selvom jeg brugte lidt tid på at ringe rundt til nogle firmaer. Det betaler sig med andre ord at lave lidt research, så hvis du skal af med en skrotbil bør du gøre ligesom mig. Hvorfor ikke få nogle penge ud af det?

Læs dette  Glæden ved at bytte en skrotbil til en kontant skrotpræmie