Samsung Galaxy Note 8 – Fine funktioner og fede features

Vil du gerne have en telefon, som tager fantastiske billeder, som kan styres på lækre måder, og som har en høj sikkerhed? Så er Samsung Galaxy Note 8 helt sikkert den perfekte telefon for dig!
Denne telefon er udstyret med en iris-scanner, som altid sikrer dig en høj sikkerhed på din mobil. Denne scanner er op til 200 gange mere sikker, end den almindelige fingeraftrykslæser, så hvis du går op i sikkerhed på telefonen, så kan du få det her.
Et andet lækkert element, som man kan fremhæve ved denne telefon, er de imponerende specifikationer. Styresystemet er Android 7.0, den er udstyret med en Octa-core 2.3 GHz + 1.7GHz-processor og hele 6GB ram – Disse specifikationer må siges at være den perfekte opskrift på en kraftfuld mobil!

Fuldend oplevelsen med en S-pen

Med en Samsung Galaxy Note 8 får du en stor skærm med bløde kanter, således at du kan få den bedste oplevelse. Skærmen er hele 6,3 tommer, og den kan deles op i flere forskellige skærme, hvis du anvender flere apps på en gang. På den måde kan du blandt andet se videoer på den ene halvdel og have Facebook åben på den anden halvdel af skærmen.
Med telefonen følger der også en såkaldt S-pen. Den kan du bruge til at skrive på skærmen uden problemer. Du behøver endda ikke at låse telefonen op først!
Dette værktøj giver dig også mulighed for at udforske dine kreative sider. Så hvis du gerne vil være kreativ og nyde en uendelig skærm, så har du nu fundet den perfekte telefon!
Eviggør fantastiske øjeblikke med din Samsung Galaxy

Læs dette  En bedre telefon end normalt

Kan du godt lide at tage billeder? Og er du en smule træt af, at du altid skal slæbe dit kamera med alle steder?

Det er rigtig vigtigt for mange mennesker, at kunne forevige vigtige øjeblikke og smukke oplevelser, derfor er Samsung Galaxy Note 8 udstyret med et kamera, som gør dit eget kamera overflødigt!
Dette kamera er udstyret med en dual-funktion, og kameraet har hele 12 megapixel. Med dette fantastiske kamera kan du helt sikkert tage nogle fantastiske billeder ligegyldigt, om du fotograferer mennesker, natur eller noget helt tredje.
For hvert eneste af de mange pixels er der to fotodioder, som arbejder sammen, hvilket resulterer i, at kameraet opfanger omgivelserne ligeså klart som det menneskelige øje.

Så hvis du gerne vil tage overdådige billeder, have en kraftig telefon, som stadig er æstetisk, og udvikle din kreativitet med S-pennen, så skal du vælge Samsung Galaxy Note 8 som din næste telefon!