Professionel vinduespudsning

Professionel vinduespudsning er i dag en stor forretning på landsplan, og tendensen er markant stigende. Der har naturligvis været professionel vinduespudsning i mange år, men de senere år har vi i Danmark oplevet en stor efterspørgsel på udførelse af professionel vinduespudsning. Hvorfor så det? Det skyldes flere årsager. En af de væsentligste årsager er den type byggeri der er blevet opført siden sidst i 90erne og frem til nu. Et af de mest anvendte materialer i mange af disse byggerier er nemlig glas. Ikke bare til vinduerne, men deciderede bygninger hvor glas har været det klart med anvendte materiale. Vi har nu bygninger i Danmark hvor hele facaden er lavet af glas, og vi taler om store bygninger.

Det var naturligvis en positiv udvikling for leverandører af professionel vinduespudsning. Lige pludselig skulle de ikke blot pudse nogle få vinder på et kontor, men pudse hele facaden både indvendigt og udvendigt. Det betød et boom i antallet af udbydere indenfor vinduespudsning. De store nationale rengøringsselskaber så også potentialet og øgede også deres fokus på dette produktområde. Fordelen for de store selskaber var, at de med det samme kunne købe sig til mere professionelt udstyr til vinduespudsning. Den selvstændige vinduespudser kunne af gode grunde ikke investere i dyre stiger til de store kontorbygninger, men måtte stille og roligt arbejde sig op. Det er lykkedes for mange vinduespudsere, og generelt kan man sige at hele branchen nyder godt af de arkitekter der i 90erne valgte at glas skulle være det gennemgående tema i nybyggeri udtaler Pilgaard til den kedelige avis.

Også indenfor det private benytter flere og flere danskere sig af vinduespudsning. Og vi taler både om folk som bor i villa, lejlighed, rækkehus og sommerhus. Det er blevet almindeligt at bestille professionel vinduespudsning, og dermed få de flotte og skinnende vinduer som alle gerne vil have. I storbyerne kommer der mere og mere bilos, og det ses tydeligt på vinduer. Mange bygninger i storbyerne er samtidig etagebyggeri, og det besværliggør vinduespudsning for beboerne. Men for den professionelle leverandør af vinduespudsning er det ingen sag med det rette udstyr.
Generelt viser tendensen at vinduespudsning er blevet en del af vores hverdag, uanset om det er privat eller erhverv, og intet tyder på at vi vil anvende mindre ressourcer på vinduespudsning i fremtiden.

Læs dette  Seriøs Vinduespudser fra Gentofte