Mountainbike tilbud – køb brugt

Mountainbike er blevet en dille i Danmark. Man ser efterhånden flere og flere, der suser rundt på en mountainbike. Er du en af dem, der er fristet efter at prøve mountainbiking, men er i tvivl om, hvilket mountainbike tilbud du skal benytte dig af? Hvis man gerne vil spare lidt penge, er der god grund til at kigge efter mountainbike tilbud på brugte cykler. Selv om mange cykler på blandt andet dba.dk og guloggratis.dk er sat noget højt i prisen, kan man ofte forhandle dem ned til en fornuftig pris. Alternativt kan du i “skrotbunken” på mtb.dk eller “brugte stumper” på singletrack.dk finde en del lækkerier til menneskepenge. Et andet sted, hvor du kan være heldig at få et super mountainbike tilbud, er på en politikauktion. Her bliver ofte solgt nogle lækre cykler til billige penge.

Mountainbike tilbud – vigtige dele

Der er mange dele, at kigge på, når du skal have ny cykel. Når du kigger på specifikke mountainbike tilbud, er der nogle dele, du skal være mere opmærksomme på end andre. Mange tror, at bagskifteren er det vigtigste at kigge på. Dette har cykelfabrikkerne luret og derfor monterer de ofte en første klasses bagskifter på deres modeller. Men bagskifteren er faktisk langt fra noget af det vigtigste at kigge efter, når du sonderer terrænet for mountainbike tilbud. I stedet bør fokus være rettet mod stellet. Stelvinkel og stelhøjde er helt ufatteligt vigtigt og har meget at sige for, om cyklen passer til dig.

Mountainbike tilbud – forgaffel

Når du kigger efter gode brugte mountainbike tilbud, bør du heller ikke spare penge på en billig forgaffel. De fleste mountainbikes i Danmark har en affjedret forgaffel, mens deres bagstel er stift. Det betyder, at når affjedringen er rigtig god, så mærker man ikke, når man kører på ujævnt terræn. I værste eller bedste fald, redder en god forgaffel dig altså fra at blive kastet henover styret og hindrer desuden en masse små og store vibrationer i at nå dine håndled og arme – så leder du efter et godt mountainbike tilbud, så sørg for at affjedringen er god!

Læs dette  Beskyt din urtehave med effektivt sneglehegn

Mountainbike tilbud – mærker til forgaffel

Hvis du vil sikre dig, at du har fundet et godt mountainbike tilbud, kan du kigge efter mærkerne Marzocchi, RockShox, Manitou og Magura, hvis du vil sikre dig en god forgaffel. Hvis du benytter dig af et mountainbike tilbud bestående en af disse mærker, går du ikke helt galt i byen.

Alt i alt er der god grund til at kigge efter et godt mountainbike tilbud, for der er masser penge at spare. Bare husk at være obs. på forgaflen og stellet.