Hvad skal vi have med til en Hundepension Næstved?

Når du skal hen til en hundepension i Næstved er der ofte en række krav som du skal have opfyldt eller forberedt hjemmefra. En af disse er blandt andet attester og bevis på at du opfylder din lovmæssige del der er, når man har hund.
For at nævne nogle eksempel som en hundepension i Næstved kræver at du har med, kan vi tage vaccinationsattest mv. Det er oftest på unge hunde (under 1 år) at de kræver dette, men det kan også forekomme på de ældre hunde.
Det som den skal være blevet vaccineret imod er, i de fleste steder, mod kennelhostevirus og kennelhostebakterie. Derudover er der selvfølgelig også basisvaccinen som blandt andet indeholder hundesyge, leverbetændelse og parvovirusinfektion.
Har man ikke det ovenstående, kan det også anbefales kraftigt at man får det, for hundens skyld. Det kan koste lidt penge, men det er det værd.

Det lovpligtige skal være i orden fra din side når du aflevere en hund på en hundepension i Næstved

Noget af det, som du også skal klare, er at have forsikringen i orden. Det er en lovpligtige ansvarsforsikring som alle hundeejere har – Hunden er nemlig ikke dækket af hundepensionen, hvis den bider nogle, men derimod af din egen forsikring.
Forsikringen er også nødvendig hvis din hund kommer til at blive syg under opholdet. De fleste hundepensioner i Næstved har en dyrlæge tilknyttet.
Det er dog dig i sidste ende som kommer til at betale regningen, og hvis du har en forsikring på, kan du derfor få dækket nogle af pengene.
Derudover skal du også have nogle af hundens ejendele med, så den føler sig hjemme på hundepensionen. Dette kan blandt andet være det normale foder som den får, et tæppe, nogle ting at bide i, samt selvfølgelig hundetegn. Alt andet er normalt frivilligt.