Gode råd til din flytning

Det er altid spændende at skulle flytte. Nok forlader man et kært sted der tidligere har fungeret som hjem, men dette til fordel for et nyt kommende hjem med nye muligheder og nye gode oplevelser.
Selvom det er en spændende overgang fra ét hjem til et andet, kan selve flytning virke uoverskuelig da det tager en masse tid og energi. Man kan dog spare en del tid og kræfter hvis man tænker sig lidt om inden man pakker ned og får nogle til at hjælpe med flytningen.

Få hjælp til din flytning af venner og familie

Et godt råd er altså at kontakte venner og vika-flyt inden flytning, og høre om de kan give en hånd med og hjælpe med at bære kasser og møbler ud i flyttebilen. Således slipper du for at skulle betale dig fra dig ved at leje et flyttefirma. En kasse flytterbajere og en pizza plejer at kunne gøre de fleste flytteglade-venner tilfredse. I vores moderne tider bliver folks kalendre hurtigt fyldt op, hvorfor det altså er vigtigt at være ude i god tid.
Flytning

Fordel de tunge ting i mange kasser

Er flyttefolkene på plads gælder det nedpakningen af din bolig. Her kan det være en god idé at skaffe en masse flyttekasser – hellere for mange end for få. Således kan du nemlig fordele alle de tunge ting i mange forskellige kasser så du undgår at ende ud med få meget tunge kasser som ingen kan bære alene, men får i stedet flere lette kasser som kun kræver et person for at blive løftet. Ved at pakke i mange kasser slipper du også for bunden pludselig skulle ryge ud hvis indholdet af kassen er for tungt. nok skal du altså på denne måde gå lidt flere gange, men til gengæld slipper dine personlige flyttefolk for rygskader og dårlige knæ.

Læs dette  Få hjælp til flytningen med et billigt flyttefirma