Glæden ved at bytte en skrotbil til en kontant skrotpræmie

Der skal ellers meget til at jeg begynder at græde af glæde, men i onsdags var en af disse dage. Mit dankort var spærret og jeg anede faktisk ikke hvordan jeg skulle få mad de næste par dage. Min gamle onkel havde bedt mig skrotte hans gamle Ford pickup, og hvis jeg kunne lave en skilling måtte jeg gerne beholde pengene. Så nu gik jagten ind på at finde den bedste skrotpræmie.

Lad være med at skrotte dit lig af en bil før du har undersøgt markedet for skrotpræmier, du risikerer at du kommer til at snyde dig selv for en stak kontanter som du sikkert kunne have brugt et andet sted.

Den bedste skrotpris fandt jeg på nettet

Efter at have ringet rundt en times tid, faldt jeg over en side der hedder skrotdingamlebil.dk – dem ringede jeg til og fik faktisk et konkret tilbud med det samme hvis bilen kunne køre. Så jeg slog til og kørte ud til dem med den skrotningsmode Ford Pickup. Den blev straks vekslet til en fin stak nyslåede hundredekronesedler. Så jeg var tindrende lykkelig – nu er der råd til mad indtil der igen kommer løn ind på kontoen. Det er længe siden jeg kan mindes at have været SÅ glad på en almindelig regnvejrsvåd onsdag. Men sådan er det, mirakler sker når man mindst venter dem – og hvem havde regnet med at der var penge i skrot?

Læs dette  Skrotpriser der er til at forstå